Wij streven naar tevredenheid van alle aankopen die u in onze webshop doet. Mocht u een artikel willen ruilen/retourneren dan is dit mogeijk binnen een termijn van 14  dagen waarbij het termijn ingaat op de dag van ontvangst.

 

Het artikel kunt u samen met de originele aankoopnota retour sturen naar:

I Love Clutches VOF

via MyParcel.nl

Postbus 442

2130 AK HOOFDDORP

The Netherlands

 

Wij willen u er op attenderen dat het artikel in onberispelijke staat moet zijn, met originele labels en ongebruikt in de originele verpakking. Producten met zichtbare sporen van gebruik kunnen niet door ons worden retour genomen.

 

U kunt uw product retourneren volgens de voorwaarden welke u op onze webshop kunt lezen onder ‘de algemene voorwaarden’.

 

Er bestaat geen retourgarantie op onze accessoires items, dit vanwege hygiëne maatregelen en de gebruiksgevoeligheid van de producten. 

Een Sale-artikel mag u retourneren mits de voorraad dit toelaat of voor een tegoedbon. U krijgt geen geld terug op ‘Sale’ artikelen.

 

Wanneer wij de retourzending ontvangen hebben krijgt u van ons een bevestiging per e-mail toegestuurd.

 

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening, ook de verzendkosten van het product naar uw adres bij bestelling kunt u niet terug vorderen bij het retourneren van uw aankoop.

 

Bij ruilen zijn de verzendkosten voor eigen rekening van de koper. 

De retourbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.